VERBINDEN

Garantie en klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland of iets niet voldoet aan de verwachtingen.  We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@inpartu.nl.  We zullen dan ons uiterste best doen om de klacht met u op te lossen. 

Mocht u ontevreden zijn over een product of dienst die aangeboden is door één van onze partners kunt u ons mailen, wij zullen dit dan doorzetten naar hen. In deze gevallen geldt de klachtenprocedure van onze partner voor de verdere afhandeling. In Partu is niet verantwoordelijk voor diensten en producten aangeboden door derden.

We vinden het vak van verloskundige zeer waardevol en uniek. De eerstelijns zorg zoals we die in Nederland hebben is zeer waardevol en belangrijk voor cliënten. Daarbij is het verbinden van collega’s onder elkaar belangrijk. Door verbinding kun je elkaar versterken en dat is wat In Partu wil doen. We willen je verbinden en daarmee ook laten groeien als zorgprofessional. Dat doen we door het verbinden met collega’s, verbinden met partners en inspirerende nascholingen

Door blogs van collega’s en partners en webinars laten we je zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om je te laten groeien en je zorgverlening te optimaliseren. Kijk eens rond op de verschillende boards op de community en in de webshop om te kijken wat er is.

Als zorgverlener ben je druk met een praktijk en zorgverlenen. Maar daarnaast wordt er nog veel van je gevraagd. Wij willen je ondersteunen bij zaken die je anders tijd en energie kosten. Dat kan zijn door het inschakelen van onze partners, door je te verbinden met collega’s die misschien oplossingen voor je hebben, maar je mag ook ons altijd een vraag stellen.

Ontdek de mogelijkheden van e-health binnen geboortezorg. Wat betekenen ontwikkelingen, zoals VR, smartglass, gezondheidsapps enzovoort voor jou, je praktijk en voor je client?

Log hier in op je account