VERBINDEN | INSPIREREN | ONDERSTEUNEN | DIGITALE GEBOORTEZORG

INSPIREREN

ONDERSTEUNEN

DIGITALE GEBOORTEZORG

In Partu: de grootste online community voor verloskundigen

Voor het snel en eenvoudig  verbinden met collega’s en partners en je zo te ondersteunen en laten groeien

Welkom bij In Partu

Op zoek naar een geaccrediteerde bijscholing? Of een nieuwe collega voor de zomerperiode? Heb je een baarkruk of ander product dat je wilt verkopen? Wil je contact met bedrijven die je kunnen helpen in je zorgverlening? Dat kan bij In Partu, de community waarmee je meer dan 3000 collega’s  en interessante partners bereikt!

Inspirerend

Webinars, blogs en e-learnings over innovaties en niet-alledaagse onderwerpen

Verbindend

Zoek of plaats (waarneem)vacatures, advies over ondernemerszaken, korting bij partners en/of (ver)koop producten.

Onze Abonnementen

Per jaar

Basis lidmaatschap verloskundige

Maak een account aan en:
 – Ontvang de nieuwsbrief, vol met vacatures en bijscholingen via de mail
 – Krijg toegang tot de community met de  mogelijkheid tot reageren op alle vacatures, bij- en nascholing en producten
 – Toegang tot alle nieuwsberichten en blogs op de community
 – Aanmelden voor bij- en nascholing

Als dit teveel tekst is, kan het bij de achterliggende pagina Abonnementen voorkant website uitleg [ma1]

57

Per jaar

Premium Lidmaatschap Verloskundige > meest gekozen

Jouw voordeel bovenop het gratis lidmaatschap:
 –  Neem gratis deel aan 2 geaccrediteerde webinars naar keuze (t.w.v. €54)
 –
– Korting op diensten en/of producten van onze partners
 – Stel vragen aan de experts op het gebied van juridische zaken, pensioen, AVG, verzekeren en financiën. Ook zijn Rosanne, Marije per mail te bereiken voor vragen.

Waarom lid worden van InPartu?

In Partu is de grootste online community van en voor verloskundigen. Bij In Partu word je ondersteund in je ondernemerschap door het verbinden aan collega’s of bedrijven die jou kunnen helpen.

Verbinden met collega-verloskundigen

Verbinden met vakgenoten was nog nooit zo makkelijk. Wissel laagdrempelig ervaringen uit, of plaats of zoek bijvoorbeeld vacatures of producten.

Digitale geboortezorg

Ontdek de mogelijkheden van e-health binnen geboortezorg. Wat betekenen ontwikkelingen, zoals VR, smartglass, gezondheidsapps enzovoort voor jou, je praktijk en voor je client? Ontvang tips & tricks!

Uniek geaccrediteerd scholingsaanbod

Zoeken naar informatie hoeft niet meer: volg de blogs van deskundigen, die actuele informatie delen op het gebied van financiën of juridische vraagstukken én je vragen beantwoorden. Ook bieden we interessante kortingen bij onze partners.

Lorum Ipsum

Breid je expertise uit door interessante bijscholingen, webinars en e-learning. Zo til jij je kennis naar een hoger niveau.

Onze partners/advertenties

We vinden het vak van verloskundige zeer waardevol en uniek. De eerstelijns zorg zoals we die in Nederland hebben is zeer waardevol en belangrijk voor cliënten. Daarbij is het verbinden van collega’s onder elkaar belangrijk. Door verbinding kun je elkaar versterken en dat is wat In Partu wil doen. We willen je verbinden en daarmee ook laten groeien als zorgprofessional. Dat doen we door het verbinden met collega’s, verbinden met partners en inspirerende nascholingen

Door blogs van collega’s en partners en webinars laten we je zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om je te laten groeien en je zorgverlening te optimaliseren. Kijk eens rond op de verschillende boards op de community en in de webshop om te kijken wat er is.

Als zorgverlener ben je druk met een praktijk en zorgverlenen. Maar daarnaast wordt er nog veel van je gevraagd. Wij willen je ondersteunen door zaken die je anders tijd en energie kosten. Dat kan zijn door het inschakelen van onze partners, door je te verbinden met collega’s die misschien oplossingen voor je hebben, maar je mag ook ons altijd een vraag stellen.

Ontdek de mogelijkheden van e-health binnen geboortezorg. Wat betekenen ontwikkelingen, zoals VR, smartglass, gezondheidsapps enzovoort voor jou, je praktijk en voor je client?

Log hier in op je account